luni, iunie 27, 2022

Turcan: Parlamentul a devenit o mare parcare pentru protestul ”PSD împotriva PSD”

Prim-vicepreședintelui PNL, Raluca Turcan, a spus că le solicită tuturor celor care se simt presați, intimidați, forțați de reprezentanți ai PSD-ului în teritoriu să ia atitudine și să reclame public.

„Parlamentul a devenit o mare parcare pentru protestul ”PSD împotriva PSD”! Dragnea a confiscat Parlamentul pentru ziua de sâmbătă și a permis protestatarilor să-și parcheze mașinile și autocarele în curtea acestei instituții a statului. Se comportă de parcă ar fi pe moșia de pe insula Belina. Parlamentul nu este în proprietatea dl. Dragnea, Iordache sau Tăriceanu!

Au găsit această soluție pentru a nu bate obrazul primarului capitalei că nu a făcut nimic din ce a promis legat de traficul și parcările din București. Nu mă alătur celor care vor să organizeze o contra-manifestație. PSD-ALDE au dreptul constituțional să protesteze când și unde vor, chiar dacă e ciudat să protesteze când au toate pârghiile puterii, când și-au subordonat rând pe rând aproape toate instituțiile statului român. Nu au însă dreptul să abuzeze de funcțiile pe care le au în Parlament, să aducă oamenii cu forța în Piața Victoriei, să folosească controale și presiuni pe firmele de transport din țară.

Solicit public tuturor celor care se simt presați, intimidați, forțați de reprezentanți ai PSD în teritoriu să ia atitudine. Să reclame! Să nu accepte ca România să se transforme într-o țară de vechili, cu comportament de tip infracțional. Până sâmbătă poate se hotărăsc și împotriva la ce protestează?!”, a spus Raluca Turcan.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner