ULTIMA ORĂ / Claudiu Manda – anunță un număr record de semnături strânse de PSD Dolj pentru alegerile europarlamentare – aproape 110.000

manda semnaturi europarlamentare

Conform unei postări de ultimă oră pe pagina sa de facebook, Claudiu Manda, șeful organizației PSD Dolj, anunță că a semnat ”adresa către Partidul Social Democrat, prin care PSD Dolj depune 109.729 semnături de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.”

  • ”Am semnat astăzi adresa către Partidul Social Democrat, prin care PSD Dolj depune 109.729 semnături de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Organizația PSD Dolj este pregătită și își propune să obțină la aceste alegeri peste 130.000 voturi, cel mai ridicat procent și cel mai mare număr de voturi dintre toate organizațiile județene ale partidului.

semnaturi europarlamentare psd doljVreau să le mulțumesc colegilor mei din PSD Dolj, care formează o echipă minunată. Sunt mândru să lucrez cu acești colegi, oameni tineri, oameni cu experiență, oameni plini de entuziasm și determinare!

                                                                      De asemenea, vreau să le urez succes tuturor colegilor din PSD care intenționeză să candideze la alegerile europarlamentare!”, a transmis senatorul Claudiu Manda pe facebook.