ULTIMA ORĂ / Declaraţie incendiară a premierului Viorica Dăncil – se consideră ameninţată de preşedinte şi se aşteaptă la o plângere penală

dancila_iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o declaraţie – şoc la Parlament: se simte ameninţată de preşedintele Klaus Iohannis şi chiar se aşteaptă la o plângere penală!
Luaţi şi dumneavoastră declaraţiile domnului preşedinte şi o să vedeţi că sună a ameninţare”, le-a declarat Dăncilă jurnaliştilor, luni, la Parlament.

Întrebată de jurnalişti la Parlament dacă se teme de o plângere penală, Dăncilă a arătat că, „atât timp cât domnul preşedinte recurge la ameninţări, orice este posibil”.

„Oricărui om îi este teamă de o plângere penală, dar eu sper să nu se întâmple acest lucru, pentru că eu cred în justiţie şi cred că toată lumea trebuie să creadă în justiţie. Dacă mergem pe acest considerent – că fiecăruia poate să i se facă o plângere penală -, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele văzute în spaţiul public, cele apărute în spaţiul public legat de Victor Ponta, căruia i se pregătea o plângere penală, orice este posibil”, a declarat Viorica Dăncilă.

Aceasta i-a răspuns lui Klaus Iohannis şi în privinţa vizitei Papei la Bucureşti:

„Am spus că Sanctitatea Sa Papa Francisc a spus că o să vină anul viitor în România. Am fost foarte clară în ceea ce am spus. În primul rând, vreau să lămuresc un lucru: vizita Sanctităţii Sale nu este făcută nici pentru prim-ministru, nici pentru preşedintele României, este făcută pentru România şi pentru români. Şi eu vreau să se bucure de această vizită România şi românii, acest lucru cred că trebuie avut în vedere”.