ULTIMA ORĂ / Liviu Dragnea, propunere legislativă împotriva companiilor care vând în România produse de o calitate inferioară față de cele vândute în Occident

Dragnea

Conform unui anunț de ultimă oră, publicat pe pagina sa de facebook, Liviu Dragnea va depune în Parlament o propunere legislativă de sancționare a companiilor care vând în România produse asemănătoare, dar de o calitate inferioară față de cele vândute în Occident, inclusiv o amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor, în cazul firmelor care practică dublul standard în România.

  • ”Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor, în cazul firmelor care practică dublul standard în România. Acestea sunt sancțiunile pe care le-am inclus în propunerea legislativă pe care o voi depune azi în Parlamentul României.

legumeEste primul pas major al PSD împotriva companiilor care vând în România produse asemănătoare, dar de o calitate inferioară față de cele vândute în Occident. Este însă nevoie și de patrioți în Parlamentul Europeană care să se asigure că dublul standard privind calitatea alimentelor, medicamentelor și a altor bunuri de larg consum vândute pe piața europeană va fi complet eradicat.

La fel cum ne-am luptat în România să creștem pensiile și salariile pentru a reduce decalajele dintre cetățenii români și cei europeni, tot așa ne vom bate în Parlamentul European pentru ca România să fie respectată și să aibă un tratament egal cu celelalte state ale Uniunii Europene.”, a transmis președintele PSD pe pagina sa de facebook.