luni, octombrie 2, 2023

ULTIMA ORĂ / PNL Sector 3 din Capitală a decis să-l susțină pe Ludovic Orban la Congres: Moțiunea „Forța Dreptei” cu care candidează Orban la președinția PNL, a obținut 45 de voturi “pentru”

Filiala PNL Sector 3 a decis miercuri, 15 septembrie 2021, să îl susțină oficial pe actualul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, pentru un nou mandat la conducerea PNL., se precizează într-un anunț de ultimă oră, postat pe pagina oficială de facebook a PNL Sector 3.

Conform aceleiași surse, Moțiunea „Forța Dreptei”, cu care candidează Ludovic Orban la președinția Partidului Național Liberal, a obținut 45 de voturi “pentru”, 3 voturi “împotrivă” și 2 abțineri în cadrul ședinței de miercuri a Comitetului Director al filialei PNL Sector 3, în timp ce moțiunea lui Florin Cîțu, „România Liberală”, a primit 5 voturi “pentru”, 33 de voturi “împotrivă” și 12 abțineri.
  • Antonel Tănase: PNL Sector 3 îl susține pe Ludovic Orban la Congresul PNL.

„Ludovic Orban a ales să candideze din nou la conducerea Partidului Național Liberal pentru că are capacitatea, energia, forţa, priceperea și dăruirea pentru a duce, în continuare, PNL spre noi victorii politice în interesul României.
  • Filiala PNL Sector 3 îl susține total pe Ludovic Orban în lupta sa pentru modernizarea și progresul României.

În acest sens, moțiunea ‘Forța Dreptei’ depusă de Ludovic Orban pentru viitorul Partidului Național Liberal a fost votată, astăzi, cu o majoritate zdrobitoare în Comitetul Director al filialei PNL Sector 3.Mult succes, Ludovic Orban!”, a declarat președintele PNL Sector 3, deputatul Antonel Tănase.

Tănase a menționat că pentru Ludovic Orban bătălia pentru funcția de președinte al PNL nu este personală, ci este o luptă pentru principii și valori și pentru a menține Partidul Național Liberal așa cum a fost din 1875, un partid care s-a identificat cu toate marile realizări ale țării noastre în istoria modernă.

”Partidul Național Liberal trebuie să fie coloana vertebrală a României și principala forță politică pentru a dezvolta țara, având un singur obiectiv: buna guvernare pentru români.

Obligația conducerii PNL trebuie să rămână sprijinul acordat proiectelor comunităților locale, pentru că, la guvernare, oamenii te judecă după ceea ce faci, nu după ceea ce promiți. Ludovic Orban, ca președinte al PNL, va rămâne implicat pentru ca toate aceste proiecte să fie realizate, pentru a ne prezenta în 2024 în fața electoratului cu angajamentele îndeplinite, va fi alături de toate organizațiile oricând vor avea nevoie, în prima linie a bătăliei politice, în toate campaniile pe care le vom derula în următorii 4 ani.”, mai transmit liberalii din Sectorul 3 al Capitalei.

Totodată, PNL Sector 3 consideră că Ludovic Orban este un garant al unității Partidului Național Liberal pentru că a demonstrat, de-a lungul întregii sale cariere politice, că, pentru el, unitatea PNL a fost fundamentală și baza oricărui succes pe care l-a avut partidul.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner