vineri, mai 20, 2022

Un angajat al Penitenciarului Târgu-Mureş, confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2

Un angajat al Penitenciarului Târgu-Mureş a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2 Poliţistul de penitenciare se afla la domiciliu din data de 03.05.2020, iar testarea a fost dispusă de Direcţia de Sănătate Publică Mureş.

La nivelul unităţii, contacţii identificaţi în rândul personalului au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Mureş. Spaţiile de lucru au fost dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităţilor specifice.

ANP precizează, totodată, că, în cursul săptămânii trecute, un al doilea angajat al Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare se afla la domiciliu din data de 16.04.2020, conform planificărilor.

Acesta face parte din grupul de contacţi atribuit primului caz şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate.

Până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner