Un lider PSD lansează o provocare:15 minute din timpul vostru, pentru plantarea unui copac!

mihai weber plantare

La sfârșitul acestei săptămâni s-a dat startul primei campanii de împăduriri din acest an – „Luna plantării arborilor”, la care a participat și noul șef al PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, care a lansat provocarea ca fiecare să-și aloce 15 minute pentru a planta un copac.

Deputatul Weber a participat la o acțiune de plantare, organizată de Direcția Silvică Gorj, în cadrul căreia circa 350.000 de puieți forestieri vor fi plantați în toate ocoalele silvice proprii de pe raza județului.

provocare plantareCu această ocazie, Weber a lansat  provocare pentru toți cei care iubesc natura – 15 minute din timpul vostru, pentru plantarea unui copac!

Acesta a transmis, legat de această campanie, că ”Este o acțiune la care am ținut neapărat să particip, pentru a da un semnal că pe toți trebuie să ne preocupe protejarea mediului înconjurător, dar și pentru a lansa o provocare pentru toți cei care iubesc natura.
Alături de elevii de la școlile din Târgu Jiu și din alte localități din județul Gorj, de primari, aleși locali și funcționari publici au participat la această amplă acțiune angajați de la Garda de Mediu și Agenția pentru Protecția Mediului Gorj.”

deputat weber plantare”Este important să le formăm tinerilor deprinderea de a avea grijă de mediu, de planetă, prin desfășurarea unor astfel de activități care au ca scop ocrotirea și extinderea spațiilor verzi. Am sprijinit și în trecut astfel de acțiuni și voi pune umărul și de acum înainte la orice demers menit să contribuie la păstrarea echilibrului în natură.

Avem, în județul nostru, locuri frumoase pe care trebuie să le conservăm însă, în același timp, trebuie să ne gândim la moștenirea pe care o vom lăsa generațiilor următoare. a mai transmis deputatul Mihai Weber.