Universitatea de Vest va monta nebulizatoare în căminele studențești

Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) anunţムdemararea proiectului „Sprijin pentru Universitatea de Vest din Timişoara în contextul SARS-CoV-2”, finanţat prin Programul Operaţional InfrastructurムMare, pentru diminuarea riscului de propagare a infecţiei cu SARS-CoV-2 în sistemul public de educaţie universitară, potrivit Agerpres.

În cadrul proiectului, care se va derula pe o perioadă de 22 de luni, începând din noiembrie 2021ƒ, UVT va fi dotată cu aparatură destinată dezinfecţiei şi sterilizării aerului, de tipul nebulizatoarelor.

Purtătorul de cuvânt al UVT, Horea Băcanu, a precizat, vineri, pentru AGERPRES, că „aceste echipamente vor fi montate în toate cele 23 de locaţii ale universităţii, inclusiv în căminele studenţeşti”.

Demararea proiectului este consideratムdata începerii procedurii de achiziţie de aparatură destinată diminuării riscului de propagare a infecţiei cu SARS-CoV-2, în cadrul apelului de proiecte POIM Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză, în contextul pandemiei de COVID-19 şi al consecinţelor sale sociale.