sâmbătă, iunie 10, 2023

USR: Lucian Șova, dovada că guvernele lui Dragnea sunt nu numai corupte, dar și inepte

Senatorii USR anunță că au votat pentru moțiunea simplă împotriva Ministrului Transporturilor, depusă de PNL, dar acuză PSD-ALDE că „și-a apărat încă o dată incompetența și lipsa de viziune în privința dezvoltării infrastructurii de transport”

“În anul centenar, nu avem nicio autostradă care să treacă lanțul carpatic, care să unească regiunile României și să fie un adevărat motor de dezvoltare economică. Domnul Șova nu înțelege asta, declarând că dacă am avea autostrăzi ar crește salariile și ar pleca investitorii. O declarație conformă cu intențiile coaliției PSD-ALDE care îl susține în funcție – de a avea o Românie subdezvoltată, dependentă de bunăvoința cu care politicienii corupți împart banul public.  Lipsa autostrăzilor nu ne condamnă doar la subdezvoltare, ci reprezintă și o problemă majoră de siguranță a traficului. Avem cel mai mare număr de morți din accidente rutiere din Europa, 98 de decese la un milion de locuitori. 5 români mor în trafic în fiecare zi”, a transmis senatorul USR Allen Coliban.

  • USR Uniunea Salvati RomaniaPrin susținerea ministrului de astăzi, PSD-ALDE și-a apărat încă o dată incompetența și lipsa de viziune în privința dezvoltării infrastructurii de transport și inabilitatea de a propune proiecte concrete pentru a primi finanțare de la Uniunea Europeană. USR subliniază că singurul lucru cu care s-a remarcat Ministrului Transporturilor în timpul mandatului său a fost declarația potrivit căreia multinaționalele vor pleca din România dacă vom construi autostrăzi.„USR condamnă gestul președintelui de ședință, Claudiu Manda, care a comis încă un abuz, tăindu-i microfonul senatorului USR Allen Coliban, în momentul în care acesta a “îndrăznit” să rostească numele președintelui PSD, Liviu Dragnea, conducătorul din umbră al guvernelor României”, mai spune formațiunea.
spot_img
Campanii publicitare
    sales banner