marți, august 9, 2022

USR: PSD vrea neutralizarea afișelor de campanie ale Alianței 2020 USR PLUS

Alianța 2020 USR PLUS condamnă decizia primarului social-democrat din Popești Leordeni, Petre Iacob, care a cerut “neutralizarea” panourilor de campanie din oraș până la sfârșitul acestei săptămâni. 

“Este condamnabilă decizia primarului. Abuzurile edililor PSD sunt de neimaginat, astăzi am fost înștiințați că ei decid care să fie partidele asupra cărora cetățenii să se informeze în perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare. Este o cenzură la care Alianța 2020 USR PLUS este supusă. Le este teamă de noi și de puterea votului cetățenilor de pe 26 mai. Avem încredere că abuzurile lor vor stopa odată cu ziua votului, când românii vor alege schimbarea în locul stagnării în dictatura penalilor”, transmite Cătălin Drulă, coordonatorul campaniei din USR.

USR mai spune că Alianța 2020 USR PLUS este „blocată prin diverse metode murdare să-și desfășoare campania”. La începutul săptămânii corturile din București au fost tăiate în toiul nopții în mai multe sectoare.

”Doar atât știu cei din PSD, să interzică orice mesaj care îi vizează. Este clar operațiune abuzivă dar cine crede că mesajul nostru despre hoție nu va ajunge până la urmă la oameni se înșeală amarnic. Niciodată în istorie cenzura și încercarea de a închide gura opozanților nu a avut rezultatele celor care au încercat să facă asta”, subliniază Vlad Voiculescu, coordonatorul campaniei din PLUS.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner