Vâlcea: Bărbatul dispărut la pescuit, găsit decedat în apa râului Olt

Un bărbat în vârstă de 56 de ani din Râmnicu Vâlcea, care ar fi căzut vineri seară în apa unui canal al lacului de acumulare Stupărei de pe Olt, a fost găsit decedat, sâmbătă, la circa nouă kilometri în aval de locul în care se aflau maşina şi undiţele acestuia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Olt, Cătălin Popescu.

Bărbatul a plecat vineri la pescuit şi apoi a dispărut, însă maşina lui, undiţele şi un pachet cu ţigări au fost găsite pe malul unui canal de la Stupărei. El a fost căutat de echipe de scafandri şi de pompieri cu o barcă cu motor.

Trupul bărbatului dispărut a fost observat în apa râului Olt, la Galicea, de un cetăţean care a sunat la 112.

‘Un cetăţean a sunat la 112 şi a anunţat că vede un bărbat decedat în râul Olt, pe malul localităţii Galicea, la circa 9 km în aval de locul unde se presupune că s-a înecat bărbatul dispărut ieri. Persoana decedată era cea dată dispărută aseară, pentru care echipaje de căutare/salvare au efectuat căutări. Trupul neînsufleţit a fost adus la mal şi predat organelor de anchetă pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul’, a spus Cătălin Popescu.

Sursa: PRESSONLINE