joi, ianuarie 20, 2022

Vâlcea: Şeful ISU şi doi medici de la Spitalul Judeţean, decoraţi de preşedintele Iohannis

Râmnicu Vâlcea, 1 dec /Agerpres – Inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘General Magheru’ al judeţului Vâlcea, colonelul Dan Pascaru, a fost decorat de preşedintele României pentru contribuţia pe care a avut-o în aplicarea măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19, au informat, miercuri, reprezentanţii instituţiei vâlcene.

Potrivit sursei citate, şeful ISU Vâlcea a primit Ordinul Meritul Sanitar în Grad de Cavaler, în cadrul unui ceremonii care s-a desfăşurat marţi la Palatul Cotroceni şi la care au participat şi prim-ministrul Nicolae Ciucă, precum şi miniştrii Apărării şi Afacerilor Interne.

‘Cu prilejul Zilei Naţionale a României, în semn de apreciere pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea, colonel dr. ing. Pascaru Dan, a primit de la preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, Ordinul Meritul Sanitar în Grad de Cavaler’, se arată în comunicatul de presă transmis de ISU Vâlcea.

Pe lângă şeful ISU, au fost recompensaţi cu această înaltă distincţie de către preşedintele Klaus Iohannis şi doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Este vorba de dr. Constantin Bănică, medic infecţionist la secţia Boli Infecţioase, şi dr. Dragoş Liviu Dragomirescu, medic în cadrul secţiei ATI.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Campanii publicitare
    sales banner