Vela: Poliția Animalelor va fi operaţională în 60 de zile/Structuri în toate județele, 488 de poliţişti, 88 de medici veterinari

caine

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, vineri seară, că Poliţia Animalelor va fi operaţională în următoarele 60 de zile, precizând că avea structuri în toate județele, 488 de poliţişti, 88 de medici veterinari, uniformă distinctă şi dotări specifice.

”Poliția Animalelor nu reprezintă doar o dorință personală, ci este ASTĂZI glasul mai multor generații care au adunat de-a lungul timpului nenumărate supărări pentru modul în care au fost şi, din păcate, încă sunt tratate animalele în România.  Acest lucru spune foarte multe despre educația și civilizația unei țări. V-am ascultat, am empatizat cu dumneavoastră şi, mai presus de orice, am simţit nevoia societății românești pentru înființarea Poliției Animalelor. Încă de la începutul mandatului și până astăzi, din partea mea şi a MAI a existat întotdeauna deschidere pentru a veni în ajutorul animalelor care au fost victimele cruzimii oamenilor”, a scris Marcel Vela, pe Facebook.

Poliţia Animalelor va fi operațională în 60 de zile, avea structuri în toate județele, 488 de poliţişti, 88 de medici veterinari, uniformă distinctă şi dotări specifice, a precizat ministrul de Interne.