luni, iunie 27, 2022

Vicepreședinte PSD, despre Iohnnis: Țara arde, iar baba își face campanie electorală

Vicepreședintele PSD Doina Federovici apreciază că amânarea ședinței CSAT de către Klaus Iohannis pentru 4 septembrie perturbă grav activitatea economico-socială a României.

„Președintele Iohannis aruncă țara în haos prin amânarea convocării Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în vederea avizării rectificării bugetare propuse de actualul Guvern. Klaus Iohannis ignoră urgența organizării CSAT pentru măsuri vitale țării. În schimb, vedem că are timp și disponibilitate pentru a merge la Sibiu, la o întâlnire de partid o organizației centrale a PNL. Ca să o spun pe românește, „Țara arde, iar baba își face campanie electorală”, a declarat senatoarea Doina Federovici.

Reprezentanta PSD consideră că președintele Iohannis continuă să facă dovada partizanatului său politic cu PNL pe care dorește prin orice mijloace să îl aducă la Guvernare, fiind  incapabil să-și respecte obligația sa constituțională de a fi un președinte al tuturor românilor.

„Domnul Klaus Iohannis nu are niciun proiect realizat în acest mandat ca președinte al României. Singurul său proiect major este atacarea și jignirea permanentă a președintelui PSD, a primului-ministru și a liderilor din actuala majoritate parlamentară. De fiecare dată, a călcat în picioare intențiile doamnei prim-ministru de a avea o colaborare instituțională decentă în beneficiul țării. În Anul Centenar al României, președintele Iohannis continuă să semene ură și dezbinare în societatea românească, pentru a-și asigura „poziția confortabilă”, nu responsabilă, de la Cotroceni. Va rămâne în istorie cu numele de Iohannis Dezbinatorul.”

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner