Victor Ponta: Cioloş a negociat şi a luptat, ca de obicei, pentru ţara lui – Franţa

Fostul premier Victor Ponta, lider al Pro România, l-a ironizat luni pe europarlamentarul Dacian Cioloş, apreciind  acesta a negociat la Parlamentul European şi a luptat, ca de obicei, pentru ţara luiFranţa.

Nu este de râseste de plâns! Dacian Cioloş a negociat şi a luptat ( ca de obicei ) pentru ţara luiFranţa!

Problema noastră este cine negociază şi cine se luptă pentru România! Marea negociere pentru principalele posturi de conducere la nivelul Uniunii Europene a dus la un rezultat tristnicio persoană născută şi crescută în Estul Europei (sau în oricare dintre cele 13 ţări intrate în UE dupa 2004) nu a primit nimic!”, a scris Ponta pe Facebook.

Potrivit acestuia, “acum urmează un alt test – desemnarea Comisarului European din partea României”.

1. În 2007 am primit un portofoliunesemnificativ – am şi uitat l-am avut, pentru nimeni nu înţelegea ce avea înatribuţii.

2. În 2009 Nicolas Sarkozy a vrut ca Franţa aibă 2 comisarişi aşa a ajuns DacianCioloş la Agricultură (cu complicitatea luiTraian Băsescudispus oricând facăceva şi cu “licuriciuleuropean , nu doar cu cel transatlantic). În mandatul lui Cioloşagricultorii francezi au primit subvenţii tot de 3 ori mai mai decât cei români.

3. În 2014, prin negocierea mea cu Hollande şi Renzi şi având sprijinul luiJuncker România a primit ceva important – Dezvoltare Regională! Având-o pe CorinaCreţu (şi echipa ei de asistenţi români) am adus în ţară încă 10 miliarde de euro / sipropunerea pentru viitorul buget esteoricum mai mare cu încă 6.

4. În 2019 va negocia Klaus Iohannis darnumirea o face Viorica Dancilă ne rugăm obţinem ceva semnificativ pentruRomânia ! Ajung însă rugăciunile? Noi vremun Comisar ProRomânia ţină cu România!”, a încheiat liderul Pro România.