luni, octombrie 2, 2023

Victor Ponta: S-a decis politic să rămânem sub 10.000 de cazuri până la alegeri

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că la nivel politic s-ar fi decis ca numărul cazurilor noi să nu fie mai mare de 10.000 până la alegerile din 6 decembrie, afirmând că Guvernul a interzis testele ca să întrețină ”minciuna oficială”.

”Romanii se imbolnavesc si isi pierd viata pentru ca NU sunt testati la timp ! In Constanta si in toata tara – la fel! In schimb sunt blocati in case – scolile si HORECA sunt pustiite! In Romania Guvernul REFUZA sa testeze oamenii – ca sa nu afecteze propaganda pentru Alegerile din 6 Decembrie! S-a “decis” politic – ramanem sub 10.000 de cazuri pana pe 6 Decembrie/ si, pentru a atinge acest obiectiv mincinos nu se testeaza / sau se manipuleaza datele testelor facute in sistemul public!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta a subliniat că Guvernul a interzis comercializarea testelor rapide în farmacii pentru ca românii să nu ”distrugă minciuna oficială”.

”Ca romanii sa nu distruga aceasta minciuna oficiala – de ieri s-a interzis comercializarea in farmacii a testelor rapide / desi aceste teste rapide sunt recomandate de Comisia Europeana si folosite in toate tarile !! Interzicerea comercializarii testelor rapide are 2 explicatii : sa impiedice romanii sa se testeze mai mult / si sa-i oblige pe oameni, daca isi permit, sa mearga la o clinica privata ( cost 400 ron) in loc sa faca un test rapid mai ieftin si mai simplu ( 60 ron)! Intre timp la Constanta oamenii mor in casa! Am anuntat foarte clar ca noi, PRO Romania, vom introduce Programul National gratuit de Testare / si, in acest fel, putem sa deschidem scolile si HORECA – si sa limitam carantinarea!”, a adăugat președintele Pro România.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner