sâmbătă, decembrie 2, 2023

VIDEO Cristescu(PSD) – atac la USR: Bă, chiar nu vă e rușine, bă, ipocriților, securiștilor, hoților care sunteți?

Deputatul PSD Radu Cristescu a lansat un atac la adresa USR, de la tribuna Parlamentului: „Nu vă e rușine, mă, hoților care sunteți, nu vă e rușine să veniți să dați lecții de moralitate? Uitați-vă, băi, la voi, o mână de hoți sunteți”, a strigat de la tribună deputatul Cristescu către parlamentarii USR.

Deputatul PSD Radu Cristescu:

  • Mă uit de o oră și jumătate cine sunt moraliștii din Parlament: un grup infracțional organizat, pe numele lui USR, condus din umbră de un penal, pe numele lui Barna (fostul președinte al USR Dan Barna, n.r.).
  • Mă uit și la ministrul nulitate de la justiție, Stelică, care are și un certificat de handicapat, nu trebuie să-l prezentați, că se vede.
  • Nu vă e rușine, mă, hoților care sunteți? Nu vă e rușine să veniți să dați lecții de moralitate? Uitați-vă, băi, la voi, o mână de hoți sunteți.
  • Bă, chiar nu vă e rușine, bă, ipocriților, securiștilor, hoților care sunteți.
  • Și am uitat să vă spun: nu mai intrați câte doi în cabina de baie, să vă pupați pe guriță”.
spot_img

2 COMENTARII

  1. USR are obrazul gros si mana lunga. Bravo lui Cristescu!( Nu mai vorbeasc de urechi ca Armand Clotilde le are cat a lui Buda, de-i atarna ca pletele pe umeri.)Se pare ca Nu s-au epilat toti barbatii din tara asta!

  2. USR are obrazul gros si mana lunga. Bravo lui Cristescu!( Nu mai vorbesc de urechi ca Armand Clotilde le are cat ale lui Buda, de-i atarna ca pletele pe umeri.) Se pare ca Nu s-au epilat toti barbatii din tara asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner