VIDEO / Doina Pană, REPLICI GENIALE la adresa PNL: Orban ar fi primul Prim-ministru ”ȘOMER”!!! / PNL are un program de guvernare ”SECRET”, nu-l știe nimeni!!!

doina pana orban somer

Deputatul PSD de Bistrița Doina Pană, invitată la Antena 3 în cadrul emisiunii „100 de minute”, emisiunea moderată de Cătălina Porumbel, a avut o replică genială la întrebarea dacă va trece moțiunea PNL ce se va întâmpla –

  • ”Ar fi un pic amuzant…Ar fi PRIMUL Prim-ministru ȘOMER!!! din România, domnul Orban!”

Replica a venit ca o aluzie la faptul că liderul PNL, Ludovic Orban, nu ar lucra în acest moment, ar fi șomer, sau cel puțin sunt anumite incertitudini legate de locul său de muncă.

Genială doamna Pana Doina , primul premier șomer 😂

Publicată de Ciuclan Cornelius Stefan pe Marţi, 8 octombrie 2019

Cu toate că fostul ministru, Doina Pană, anunța înainte de emisiune că sănătatea încă îi face probleme iar dezbaterile politice televizate au coborât la un nivel greu de suportat, aceasta a punctat și replicat foarte bine la seria de ”lozinci” și acuze ale reprezentantei PNL.

Urmăriți în continuare o nouă replică interesantă legată de programul de guvernare al PNL, care-i ”SECRET”, aluzie la faptul că acesta nu există sau dacă-l au nu-l prezintă public.

Doina Pană: Dăncilă nu are UN PROGRAM DE GUVERNARE ”SECRET”…cum se practică la PNL!!!

Două doamne politician pe care le stimez și le apreciez deopotrivă! Prezența unui politician într-o emisiune tv are ca principal obiectiv informarea și apărarea formațiunii politice de care aparține.Retorica politică este o artă , sunt și cursuri de retorică politică domul Theodor Paleologu ține astfel de cursuri și va fi o plăcere să-l văd în dezbateri politice, sper să văd așa ceva în această campanie ! Felicitări ambelor doamne !

Publicată de Ciuclan Cornelius Stefan pe Marţi, 8 octombrie 2019