duminică, iunie 26, 2022

VIDEO EXCLUSIV / Dragnea aduce acuzații incendiare șefului SPP! Din cauza generalului Pahonțu a fost demis premierul Tudose!

  • De ce l-a demis PSD-ul pe Mihai Tudose?

Comitetul Executiv al PSD a votat luni retragerea sprijinului politic acordat premierul Mihai Tudose. Ca urmare a votului din CEx, Mihai Tudose a demisionat din funcţia de premier. 

  • Din cauza generalului Pahonțu a fost demis premierul Tudose!

Până aici toată lumea a dat știrea și parcă trăiam un deja vu.Foarte importante sunt motivele pentru care, PSD-iștii au urgentat organizarea CEx-ului și au rezolvat rapid ecuația guvernării Tudose.

      Din informațiile pe care le avem, din declarațiile și acuzele pe care le-a adus șeful PSD, Liviu Dragnea în cadrul conferinței de presă după ședința CEx-ului, directorului SPP, generalului Pahonțu și a altor declarații pe care le-a făcut anul trecut s-a înțeles foarte clar că premierul Mihai Tudose a fost demis din cauza presupusei apropieri față de șeful Serviciului de Protecție și Pază.

VIDEO EXCLUSIV / Dragnea aduce acuzații incendiare șefului SPP!

  • un personaj veninos…care a făcut foarte mult rău și face în continuare foarte mult rău!

  • Dragnea, către şeful SPP, Lucian Pahonţu:

  • Nu mai încercaţi la niciun membru PSD să-l convingeţi să aibă gânduri de mărire!

  • E poştaşul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea l-a mai acuzat și în noiembrie 2017, pe şeful SPP, Lucian Pahonţu că încearcă să facă racolări în PSD, numindu-l pe acesta „poştaşul de serviciu” de la Cotroceni. Dragnea a refuzat să facă alte precizări, spunând că pot oferi informaţii cei pe care şeful SPP i-a abordat.

    Dragnea a început prin a spune la România TV că PSD nu are puterea, ci guvernarea. „Este foarte importantă precizarea aceasta. (…) Puterea este de ani de zile, cel mai serios din 2005, la şeful statului din România, putere ocultă folosită în mod ocult, ilegal şi neconstituţional”, a apreciat Liviu Dragnea.

    Apoi, la insistenţele moderatorilor cu privire la incidente în care a fost implicat, la faptul că ar fi fost insultat în timp ce călătorea cu avionul şi la faptul că i se flutură cătuşele în faţă, Dragnea a spus:

„Nu merg nici cu bâta la mine, nu meg nici cu SPP-ul lui Pahonţu”. După aceea, a continuat: „Apropo, domnule Pahonţu, nu mai încercaţi la niciun membru PSD să-l convingeţi să aibă gânduri de mărire! Ocupaţi-vă de SPP şi de paza lui Iohannis. Sfat prietenesc”.

Întrebat dacă şeful SPP este implicat în politică, liderul PSD a replicat:

„E demult băgat. E poştaşul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni. A fost al lui Băsescu, acum este al lui Iohannis”. El a precizat că are aceste informaţii de la cei pe care Lucian Pahonţu i-ar fi abordat. „Am informaţii de la cei la care a fost”, a continuat şeful PSD, adăugând: „Asta e tot ce pot spune în seara asta, cei la care a fost, dacă vor să spună, or să spună”. În aceeaşi emisiune, Liviu Dragnea a fost întrebat în beneficiul cui este „execuţia” sa, explicaţia sa fiind: „În beneficiul lui Iohannis şi al sistemului, foarte simplu!”

ecopolitic.ro/ adevarul.ro

 

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner