sâmbătă, decembrie 2, 2023

VIDEO Kelemen Hunor (UDMR): Continuăm în această formulă cu Nicolae Ciucă premier; Cu o mână am stins incendiile, cu mâna cealaltă am construit

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, vineri, că liderii coaliţiei de guvernare au decis împreună să continue în această formulă cu Nicolae Ciucă premier şi să dea un răspuns „exact aşa cum doreşte societatea”.

„În momentul în care noi am format această coaliţie, acum un an şi jumătate, ştiam că trecem printr-o perioadă foarte dificilă, ne-am asumat împreună această responsabilitate, spunând că trebuie să existe o predictibilitate.

În continuare sunt convins că e nevoie de predictibilitate, e nevoie de responsabilitate şi e nevoie de a întări încrederea în societate. Există emoţii în societate, cunoaştem problemele societăţii şi ne-am asumat să le rezolvăm. În această perioadă de când suntem la guvernare am avut, sigur, între ghilimele spun, dar dumneavoastră veţi înţelege exact ce vreau să spun, multe incendii.

Cu o mână am stins incendiile, cu mâna cealaltă am construit, fiindcă ăsta este rostul guvernării: să guvernăm pentru oameni, pentru societate şi asta am făcut asta vom face şi în continuare”, a afirmat Kelemen Hunor, la Palatul Victoria, într-o declaraţie comună cu premierul Ciucă şi cu liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Hunor a spus că problemele din sistemul de învăţământ sunt cunoscute pentru Guvern şi pentru această coaliţie şi pot fi rezolvate.

„Rezolvarea este în mâna Guvernului, în mâna Parlamentului şi rezolvarea trebuie să fie una etapizată, dar avem nevoie de învăţământ de calitate, cum avem nevoie de servicii de calitate, servicii publice de calitate pentru fiecare om, pentru fiecare comunitate şi vom reuşi să le rezolvăm, aşa cum am reuşit şi până acum din 2020 şi apoi din 2021. Aseară am decis împreună, aşa cum au zis şi colegii mei, să continuăm în această formulă cu Nicolae Ciucă premier şi să dăm răspuns exact aşa cum doreşte societatea şi aşa cum ne-am asumat în programul de guvernare. De aceea, eu sunt în continuare optimist, am încredere în forţele noastre şi am încredere în oameni că ştiu că trecem printr-o perioadă grea”, a mai adăugat președintele UDMR.

spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner