VIDEO / Laura Vicol(PSD), despre intrarea PSD la guvernare: NU mai poți sta deoparte(…)să vezi cum se năruiește o țara-n treagă, cum mor oameni și cum îngheță copii în casă

Vicol

PSD face acum un pas important, un pas care implică riscuri – să nu ne facem iluzii, sunt oameni care poate nu înțeleg decizia de a intra la guvernare. Dar PSD, de când există el, nu a fugit de guvernare., scrie deputatul PSD Laura Vicol într-o postare pe facebook.

Mai mult decât atât, Vicol reamintește că PSD a fost timp de 30 ani partidul oamenilor cu soluții și ne asumăm acest pas pentru că menirea unui partid politic este să guverneze, să arate ce poate, nu să stea pe margine.

  • Laura Vicol: Toate crizele din prezent lovesc în categorii vulnerabile de populație, categorii pe care doar PSD le-a protejat: pensionarii, cei cu venituri mici. Este o datorie față de acești oameni să punem umărul la găsit soluții.

”Știe toata lumea ca dacă am fi stat pe margine, ca partid am fi crescut electoral, pe ceea ce nu făceau ei bun(PNL USR).

Dar nu mai poți sta deoparte, nu mai ești partid atunci – ești o glumă în momentul în care, ca partid nu vrei să-ți asumi o guvernare, să stai deoparte în continuare și să vezi cum se năruiește o țara-n treagă, cum mor oameni și cum îngheță copii în casă numai ca să nu intri la guvernare și ca să-i lași pe ei să-și rupă gâtul în continuare – Această alianță (PNL USR) a fost o alianță toxică pentru România.”, a spus Vicol la Realiptatea Plus.