VIDEO / Orban, IRONII la adresa lui Cîțu: Vă rog, salvați Partidul Național Liberal – Eşti ameninţat de moţiune şi să te postezi în Superman

Cîțu Orban
Foto:facebook.com/florinVcitu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, l-a ironizat vineri seara, la Târgovişte, pe Florin Cîțu: ”Ai aruncat ţara în criză, eşti ameninţat de moţiune de cenzură, societatea românească şi economia sunt afectate de provocări extrem de dificile(…)şi tu te postezi în Superman”, aluzie la o postare a premierului Cîțu, de zilele trecute, în care acesta apare într-un filmuleț în care este în rol de Superman.

Premierul Cîțu a postat un filmuleț în care apare în rol de Superman – VIDEO

  • Orban a lansat și alte ironii la adresa lui Florin Cîțu, contracandidatul său la președinția partidului: „Eu nu am spus niciodată în campanie că voi asigura o campanie de opt ani … Cred că s-a greșit unitatea de măsură”. Liderul PNL a lansat și un apel: „Vă rog, salvați PNL!”.

‘Ce m-a frapat foarte tare e că l-am văzut ieri, mi se pare, Superman. Cred că aici e nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă. Ai aruncat ţara în criză, eşti ameninţat de moţiune de cenzură, societatea românească şi economia sunt afectate de provocări extrem de dificile – preţul la energie, creşterea preţului la alimente şi multe alte lucruri, creşterea numărului de infectări în valul 4 al pandemiei – şi tu, când îi dai afară pe userişti seara şi a doua zi le-ai cerut să se întoarcă în Guvern, când le dai afară toţi oamenii care au fost numiţi, să te postezi în Superman chiar mi se pare o problemă mare pentru PNL’, a afirmat Orban.

Orban a comentat şi candidatura lui Cîţu la şefia partidului.

‘Totuşi, trebuie să ai ceva în spate, să fi făcut ceva să candidezi pe scaunul Brătienilor, să râvneşti la scaunul Brătienilor, pe care au stat Mircea Ionescu Quintus, Radu Câmpeanu, Theodor Stolojan. Aşa, să râvneşti la preşedinţia PNL, tam-nesam, când nici nu ţi s-a uscat cerneala de pe adeziune şi când nici n-ai împlinit cinci ani vechime, e totuşi, hai să zicem, îndrăzneală, ca să nu spunem altcumva’, a spus Orban.

Preşedintele PNL a adăugat că are o strângere de inimă atunci când intră pe pagina de Facebook la ‘echipa demolatoare’, unde vede un val de critici.

‘Un asemenea val împotriva unui liberal nu am văzut în 31 de ani de politică. Iar asta afectează partidul. În teritoriu nu cred că auzim multe lucruri bune despre Cîţu’, a susţinut Ludovic Orban.