luni, august 8, 2022

VIDEO/ TikTok va lansa primul său album cu cele mai virale piese de pe platformă

Reţeaua de socializare TikTok a adunat unele dintre cele mai virale piese de pe platformă într-un album care va fi lansat pe CD şi vinil în această vară, a anunţat vineri reţeaua de socializare, informează AFP, relatează Agerpres.

Prin acest parteneriat cu Warner Classics, TikTok se aventurează pentru prima dată pe piaţa muzicală tradiţională.

Şase single-uri de pe album vor fi difuzate pe platformele de streaming pe 8 iulie. Toate cele 18 melodii de pe albumul complet „TikTok Classics: Meme and Viral Hits” vor fi disponibile în luna august pe platformele de streaming şi în magazine.


Oricine a petrecut timp pe populara reţea de socializare va recunoaşte instantaneu melodii precum „No Roots” a lui Alice Merton sau piesa pentru pian „Pieces”, a lui Danilo Stankovic, vizualizate de 3,4 milioane de „TikTokeri”.

„Să asculţi ‘No Roots’ într-un nou context muzical este inspiraţional”, a declarat Alice Merton. „Sunt entuziasmată de acest proiect şi abia aştept să văd cum va prinde viaţă”, a adăugat cantautoarea.

Toate piesele au fost refăcute în întregime de Deutsches Filmorchester Babelsberg.


Compilaţia cuprinde melodii tipice care pot deveni virale pe platformă, cum ar fi „Monkeys Spinning Monkeys”, o melodie jucăuşă, care constituie un fundal muzical perfect pentru multe videoclipuri lejere (peste 27,1 milioane).

O altă melodie de pe album este „Wellerman (Sea Shanty)”, care a luat cu asalt TikTok-ul la începutul anului 2021, după ce un poştaş scoţian pe nume Nathan Evans s-a înregistrat cântând acest cântec popular din secolul al XIX-lea.


Piesa a devenit virală, Brian May de la Queen şi compozitorul Andrew Lloyd Webber fiind printre cei care au oferit propria versiune a cântecului, devenită la rândul ei virală.

sursa – AGERPRES

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner