Vîlceanu: De după fusta lui Dăncilă, Teodorovici amenință cu plângeri penale

sursa foto: Facebook - Dan Vîlceanu

Președintele PNL Gorj Dan Vîlceanu spune că ministrul finanțelor Eugen Teodorovici amenință cu plângeri penale „de după fusta lui Dăncilă”.

„Un buget de stat cu date falsificate, așa cum este bugetul pe 2019, nu putea avea decât o rectificare cu date măsluite. Colegul meu Florin Cîţu a demonstrat că rectificarea bugetară a Guvernului PSD-ALDE este făcută cu încălcarea legii și că cifrele au fost aranjate astfel încât să nu explodeze deficitul. El a cerut o comisie de anchetă, iar Orlando Teodorovici se ascunde după fusta Vioricăi Dăncilă și amenință cu plângere penală.

  • Le este frică să furnizeze datele care ar fi solicitate! Potrivit PSD, afirmația că circa 10% din PIB a fost furat în ultimii doi ani și jumătate este extrem de gravă. Da pesediștilor, e grav ce ați făcut. La fel cred și eu, că de când sunteți la guvernare furați banii românilor. Faceți-mi plângere penală!

De doi ani și jumătate banii românilor nu se regăsesc nici în sistemul sanitar prin servicii mai bune, nici în educație, nici în cercetare, nici în siguranța sistemului de apărare, nici în sistemul energetic, etc. Nicăieri!”, a scris Vîlceanu, pe Facebook.

PSD va face o plângere penală împotriva reprezentanților PNL care au dezinformat despre rectificarea bugetară