Viorica Dăncilă vine la „Ora prim-ministrului” în plenul Camerei Deputaţilor

dancila

Premierul Viorica Dăncilă va veni miercuri, de la ora 10.00, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterile de la „Ora prim-ministrului”.

Invitația a fost lansată de către grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal.

Tema dezbaterilor vizează „Angajamentul Guvernului Dăncilă privind respectarea recomandărilor Comisiei de la Veneţia şi ale reprezentanţilor instituţiilor UE referitoare la modificările legilor Justiţiei, ale Codului penal şi ale Codului de procedură penală”.

„După 10 încercări depuse în scris la conducerea Camerei Deputaţilor, astăzi, în unanimitate, Partidul Naţional Liberal a reuşit aducerea în faţa Parlamentului a premierului Viorica Vasilica Dăncilă în data de 14 noiembrie. Propunerea referitoare la dată, în mod surprinzător, a fost făcută chiar de Liviu Dragnea. Partidul Naţional Liberal a solicitat în scris de 10 ori, data a ales-o Liviu Dragnea. Vom vedea care este scopul acestei deschideri pe care a manifestat-o la modul cel mai maliţios cu putinţă şi cinic cu putinţă”, a afirmat, în urmă cu două săptămâni, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan.