joi, noiembrie 30, 2023

Virgil Popescu, despre demisia lui Marcel Ciolacu: Aş vrea să o văd şi pe asta, populisme ieftine

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, luni seară, că așteaptă să vadă dacă Marcel Ciolacu se va ține de cuvânt și va demisiona din Parlament, așa cum a anunțat, liberalul afirmând că, în loc de ”populisme ieftine”, ar trebui modificată legea, astfel încât să fie eliminate pensiile speciale.

”Eu aş vrea să o văd şi pe asta. După mine, eu cred că mult mai simplu ar fi să modificăm legislaţia ca să nu mai fie pensii speciale, decât să facem populisme ieftine. Vreau să o văd şi pe asta”, a declarat Virgil Popescu, la Realitatea Plus.

Ministrul Economiei a afirmat că PNL nu poate fi acuzat că nu vrea desființarea pensiilor speciale, afirmând că liberalii au susținut, în Parlament, mai multe proiecte în acest sens.

”Nu ne poate acuza nimeni pe noi că nu vrem desfiinţarea pensiilor speciale. Da, ne dorim, dar nu vrem populisme ieftine”, a adăugat Popescu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat, luni seară, pe Facebook,  că va demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu benefica de pensie specială.  

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner