sâmbătă, decembrie 2, 2023

Vlad Popescu Piedone: Astăzi, de Ziua Unirii Principatelor Române, ne aducem aminte că trebuie să fim uniți și să luptăm împreună pentru același scop: speranța unui viitor mai bun!

Deputatul Vlad Popescu Piedone anunță că a depus astăzi, alături de colegii mei din organizația PUSL Sector 5, o coroană de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza. Astăzi, de Ziua Unirii Principatelor Române, ne aducem aminte că trebuie să fim uniți și să luptăm împreună pentru același scop: speranța unui viitor mai bun, spune el pe Facebook. 
”Am depus astăzi, alături de colegii mei din organizația PUSL Sector 5, o coroană de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza de pe aleea Mitropoliei, în semn de omagiu pentru lecția istorică pe care acest mare domnitor ne-a dat-o nouă, tuturor românilor.
Alexandru Ioan Cuza a fost și este un exemplu de voință și curaj, un domnitor care ne-a demonstrat că doar uniți putem ajunge la prosperitate și modernizare!
Astăzi, de Ziua Unirii Principatelor Române, ne aducem aminte că trebuie să fim uniți și să luptăm împreună pentru același scop: speranța unui viitor mai bun!
Atât noi, cei mai tineri, cât și părinții și bunicii noștri, trebuie să ne păstrăm credința, culturile și valorile și să mergem împreună, mână în mână spre viitor! Un viitor prosper!
La mulți ani, români!
La mulți ani, România!”, scrie deputatul.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner