marți, august 9, 2022

Vosganian: DNA a fost înființată pentru a lupta împotriva marii corupții şi faptele de mare corupție au fost pedepsite: achiziționarea unor termopane, emiterea unei autorizații de construcție pe un teren pe care oricum nu se construise nimic, folosirea la partid a două angajate ale CJ plătite cu salariul minim pe economie, plata unei cărți înainte de a se tipări, avizarea unei ordonanțe pe justiție, convorbiri telefonice pentru retrocedarea unor păduri care nu se retrocedaseră, achiziționarea tablei pentru acoperiș, angajarea frauduloasă a unui consilier ministerial

Fostul ministru liberal Varujan Vosganian scrie, pe Facebook, că ar trebui să se înființeze „o Direcție Națională Anti-Incompetență, alcătuită, preventiv, din magistrați care nu și-au dat doctoratul”.

„Direcția Națională Anticorupție a fost înființată pentru a lupta împotriva marii corupții. Și faptele de mare corupție au fost pedepsite: achiziționarea unor termopane, emiterea unei autorizații de construcție pe un teren pe care oricum nu se construise nimic, folosirea la partid a două angajate ale Consiliul Județean plătite cu salariul minim pe economie, plata unei cărți înainte de a se tipări, avizarea unei ordonanțe pe justiție, convorbiri telefonice pentru retrocedarea unor păduri care nu se retrocedaseră, achiziționarea tablei pentru acoperiș, angajarea frauduloasă a unui consilier ministerial etc. etc.

De fapt, problema societății românești e marea incompetență, mult mai gravă și mai păguboasă decât marea corupție. Așa că, mai bine ar fi să se înființeze o Direcție Națională Anti-Incompetență. Alcătuită, preventiv, din magistrați care nu și-au dat doctoratul”, scrie Vosganian.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner