Weber(deputat PSD) – despre PNDL: Cel mai de succes program de investiții!

mihai weber

În cadrul recentei vizite pe care ministrul Cseke Attila a făcut-o în județul nostru a fost prezentat și s-a discutat despre noul program de investiții, „Anghel Saligny”. Bineînțeles că PSD susține sprijinirea comunităților locale prin programe (indiferent cum s-ar numi ele) care finanțează rețele de apă, de canalizare, de gaz, șosele, grădinițe și școli, sau dispensare., transmite deputatul PSD Gorj, Mihai Weber, pe facebook.

  • Deputatul social-democrat anunță și condiția pentru care PSD susține acest program: Condiția este ca fondurile să fie alocate corect, ținându-se cont de nevoile reale ale comunităților și nu ca instrument de șantaj al primarilor sau de satisfacere a clientelei politice.

”Însă, prin PNDL 1 și PNDL 2, programe naționale de succes, concepute și puse în practică de PSD, care au permis realizarea efectivă a peste 4.000 de obiective în toate localitățile țării, există încă nenumărate proiecte care își așteaptă finanțarea, multe dintre ele fiind începute și aflate în diferite faze de execuție.

Weber PNDLAcestea nu trebuie sub nicio formă abandonate, banul public nu trebuie risipit! Iată de ce consider că Guvernul trebuie, în primul rând, ca la apropiata rectificare bugetară, să le acorde autorităților locale tot sprijinul pentru a duce la capăt investițiile începute prin PNDL, chiar dacă în paralel dorește demararea unui alt program, cu un alt nume, dar cu aceeași destinație ca și PNDL: DEZVOLTAREA ROMÂNIEI!”, mai transmite deputatul PSD pe facebook.