duminică, august 14, 2022

Weber(lider PSD Gorj) – acuzații la adresa parlamentarilor PUTERII: Opriți-vă din a mai manipula angajații CEO și spuneți adevărul: NU VREȚI SĂ-I AJUTAȚI !!

Încrederea minerilor și energeticienilor a fost, încă o dată, înșelată de TOȚI PARLAMENTARII PUTERII, după mult trâmbițata întâlnire a liderilor de sindicat din CEO cu factorii de decizie de la cel mai înalt nivel. Vă bateți joc de ei! Nu sunteți capabili să aveți o opinie comună, cât despre soluții nici vorbă!, acuză deputatul PSD Gorj, Mihai Weber, într-o postare pe facebook.

  • Weber: Oamenii sunt sătui de populismul vânzătorilor de promisiuni. Opriți-vă din a mai manipula angajații CEO și spuneți adevărul: NU VREȚI SĂ-I AJUTAȚI !!

”Noi, parlamentarii PSD, v-am dat soluția încă de acum câteva luni. O Ordonanță de Guvern rezolva problema într-o singură zi. NU AȚI VRUT, iar pentru asta am inițiat deja un proiect legislativ de completare a Legii pensiilor.

Printr-o lege care își produce efectele, am demonstrat că ne pasă de cei care lucrează în condiții grele de muncă. Până acum mii de oameni au beneficiat de rodul acțiunii noastre, iar în continuare ne implicăm si am inițiat un proiect legislativ, prin care le facem dreptate minerilor și energeticienilor din Complexul Oltenia.”, mai transmite Weber în postarea de pe facebook.

Parlamentarul social-democrat face un APEL către toți parlamentarii: Nu vă mai opuneți cu atâta vehemență inițiativelor BUNE, când știți câtă nevoie au angajații CEO de această lege.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner