marți, noiembrie 29, 2022

Zelenski acuză Israelul: Sunt șocat să văd că ei nu ne-au dat nimic! Zero! Dar am informații că ei exportă armament în alte țări

Declarații dure făcute de Volodimir Zelenski la adresa Israelului. Președintele Ucrainei s-a declarat șocat că, de la începutul invaziei ruse, Ucraina nu a primit nimic din partea Israelului. În interviul pentru „Ouest-France”, președintele Zelenski a vorbit și despre influența Rusiei asupra Israelului. Între timp, războiul din Ucraina a ajuns în ziua 213, scrie gândul.info

„Sunt șocat. Nu înțeleg. Israelul nu ne-a dat nimic, nimic, zero… Eu înțeleg că ei (israelienii, n.r.) trebuie să își apere propriul pământ, dar am primit informații că Israelul își exportă armele în alte țări” – a subliniat șeful statului, într-un interviu pentru cotidianul „Ouest-France.”

Zelenski a adăugat că au existat discuții cu conducerea Israelului, însă acest lucru nu a ajutat Ucraina. „De ce nu ne-ar da apărare antiaeriană?” – a remarcat preşedintele Ucrainei. Zelenski a subliniat că nu dă vina pe liderii țării, ci pur și simplu face o constatare. Totodată, Zelenski şi-a exprimat convingerea că societatea civilă din Israel susține Ucraina.

„Se poate observa influența Rusiei asupra Israelului. Eu văd Israelul ca un stat independent”, a adăugat liderul ucrainean.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner