joi, ianuarie 20, 2022

1 Decembrie/Deputatul Cornel Folescu: Astăzi ne amintim idealurile care au făurit Marea Unire de la 1918 și care, chiar și la peste 100 de ani, rămân un reper pentru noi ca națiune: mândrie națională, unitate, demnitate

Deputatul PSD Cornel Folescu, a afirmat, miercuri, pe facebook, că astăzi, de Ziua Națională a României, ne amintim idealurile care au făurit Marea Unire de la 1918 și care, chiar și la peste 100 de ani, rămân un reper pentru noi ca națiune: mândrie națională, unitate, demnitate.

”Trăim niște vremuri care par că nu ne mai permit să vedem calea, care ne-au dezbinat, ne-au debusolat și ne-au făcut să ne pierdem încrederea.

Însă Ziua Națională tocmai asta trebuie să ne reamintească, faptul că, deși am îndurat multe și am fost asupriți, am trecut peste toate și am devenit mai solidari, mai puternici, mai încrezători în viitor.”, a mai declarat parlamentarul social-democrat, în postarea de pe facebook.

Parlamentarul social-democrat a mai precizat că, de ziua noastră, a tuturor, își dorește să privim din nou cu încredere unii către ceilalți, să redevenim un popor unit și responsabil și, nu în ultimul rând, să fim mândri că suntem români în fiecare zi a anului.

  • Folescu: La mulți ani, România!La mulți ani, români!

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner