Termeni si conditii

 1. Informatii despre site
  Site-ul web Ecopolitic.ro este proprietatea firmei Ecopolitic Media SRL, cu sediul in Piata Natiunilor Unite 3-5, Bucuresti, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/119/2015, C.U.I. 33949410, numit pe parcursul acestor termeni si conditii Ecopolitic.roAdrese de contact: Piata Natiunilor Unite 3-5, Bucuresti, Bucuresti
  Tel: (+40) 756243708
  email: redactie[at]ecopolitic.ro

 

 1. ecopolitic.ro este un portal web de stiri online cu informatii si analize ale redactiei proprii.

 

 1. Proprietatea Intelectuala

 

Continutul si design-ul Ecopolitic.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea ecopolitic.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Adaugare comentariu” devin proprietatea ecopolitic.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Ecopolitic.ro, dreptul
de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea espectiva.

 

 1. Puteti folosi continutul ecopolitic.ro doar pentru folosinta dvs. Personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Ecopolitic.ro:

 

 

 1. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al ecopolitic.ro asupra continutului;
  b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
  c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.
 2. Este interzisa orice utilizare a continutului Ecopolitic.ro in alte scopuri decat cele     permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email redactie[at]ecopolitic.ro
 3. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Ecopolitic.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la redactie[at]ecopolitic.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Ecopolitic.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.
 4. Schimbari ale site-ului
  Ecopolitic.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Ecopolitic.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.
 5. Publicitatea si continutul furnizat de alte partiAnumite parti ale continutului publicat pe Ecopolitic.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Ecopolitic.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Ecopolitic.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Ecopolitic.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea,Ecopolitic.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.
 6. Aprobarea comentariilorEcopolitic.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

  Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Ecopolitic.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma Ecopolitic.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre angajatii Ecopolitic.ro.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Ecopolitic.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Ecopolitic.ro, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.