Alpinistul Horia Colibăşanu a publicat filmul cu ultimii metri din ascensiunea sa pe cel mai înalt al treilea vârf al lumii, Kangchenjunga

Alpinistul Horia Colibăşanu a publicat filmul cu ultimii metri din ascensiunea sa pe cel mai înalt al treilea vârf al lumii: Kangchenjunga. Timișoareanul a ajuns la 8586 de metri fără oxigen suplimentar, după 14 ore de efort și pe un vânt de 80 de km/h.
”FILMAREA DE PE VÂRF
Duminică, 7 mai, ora 13.15. După mai bine de 14 ore de ascensiune, am reușit să scot camera și să filmez doar trei minute pe Kangchenjunga. Eram foarte obosit, stresat de timp pentru că ajunsesem târziu, dar ușurat că ascensiunea s-a încheiat și pot începe coborârea, spre siguranța taberei 4. Sper să vă bucurați de ultimii pași în drumul spre vârf.
Aș vrea să le mulțumesc partenerilor mei de expediție, Marius Gane și Peter Hámor, cărora le datorez în bună măsură această ascensiune și care au decis să renunțe la ascensiunea lor doar în momentul în care au aflat că sunt pe punctul să ajung pe vârf.
Deasemenea mulțumesc colegilor mei nealpiniști, din echipa de comunicare: Andreea Colibășanu, Valentin Ionescu, Mircea Gherase, Lucian Mircu și Nicoleta Tudor”, spune alpinistul.
https://fb.watch/d5CSuN_Kzr/

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare