Gabriela Firea: Familia e locul în care te simți mereu acasă

Familia e locul în care te simți mereu acasă. Familia te înțelege, îți dă putere, te susține și te îndrumă. Cei care țin mereu familia unită sunt seniorii săi, bunicii care transmit generațiilor tinere toată experiența și dragostea lor. Am participat aseară la o ședință de Guvern specială prin care am marcat, cu două zile în avans, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, anunță ministrul Familiei pe Facebook.
Gabriela Firea afirmă că La “Sfatul înțelepților” fiecare ministru a fost însoțit de un senior, din domeniul său de activitate care poate oferi soluții și idei din experiența de-o viață.
M-a bucurat să o am alături pe doamna Cristiana Bucur care în ultimii 12 ani a lucrat în domeniul asistenței sociale și a protecției copilului, chiar în conducere DGASCP Dâmbovița. Este un profesionist în acest domeniu și mă bucur că pot beneficia de sfaturile și expertiza sa, spune Firea.
”Ne-au onorat, de asemenea, cu prezența prof dr. Andrei Georgescu, fostul director medical al Spitalului Universitar din Capitală, a doamnei Doina Melinte, campioană olimpică la atletism sau a domnului Ernest Oberlander-Târnoveanu, directorul Muzeului Național de Istorie, Steluța Arhire, ambasadorul României în Republica Slovacă, Dumitru Murariu, fost director al Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Ioan Hurdubaie, general cu patru stele în retragere, Valentin Lupu, fost comisar-șef al Poliției Penitenciară, Mihaela Andrițoiu, general de brigadă în rezervă, Gigi Ionescu, fost economist, Doboly Beatrice Elena, fost profesor de limba engleză, Adrian Popescu, fost IT-ist, Petru Mărculeț, specialist în transporturi, Gheorghe Adrian Botezatu, specialist în energie, Bogdan Florin Silviu, specialist în agricultură, Gheorghe Cristian, expert în urbanism, Simion Alb, specialist în proiecte europene, Mihaela Andrieși, fost angajat al Casei Naționale de Pensii, Gheorghe Nicoară, fost antreprenor, Florin Sergiu Bunea, fost inginer în transporturi”, spune ministrul.
Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este marcată în fiecare an la 1 Octombrie pentru a atrage atenția asupra drepturilor acestora și pentru o imagine pozitivă asupra înaintării în vârstă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare