Deputata, Niculina Mocioi şi-a recuperat banii pe sondaj

Deputata, Niculina Mocioi şi-a recuperat banii pe sondaj

Deputata PNL, Niculina Mocioi, a încheiat ieşirile publice împotriva partidului, după ce şi-a recuperat banii pe care i-a dat pe sondaj.Este singura care a depus la sediul PNL Gorj, o cerere prin care solicită să i se restituie suma de bani, 5000 de lei, sau să i se aducă la cunoştinţă rezultatul sondajului.

Niculina MocioiDeputata, alături de alţi 4 colegi de partid, au fost sondaţi pentru primăria Tîrgu Jiu. Cel mai probabil, rezultatele foarte slabe, i-a făcut pe cei doi copreşedinţi să ia decizia să pună un candidat care nu a fost sondat, dar care ar avea calităţile pe care târgujienii le aşteaptă de la un viitor primar. Pentru că s-a întâmplat acest lucru, Mocioi, s-a supărat şi a cerut banii pe care i-a dat pe sondaj, spunând că nu a beneficiat de serviciile pe care le-a plătit, deşi se stabilise de la început că rezultatul sondajului, nu va fi cunoscut decât de copreşedinţi.

Partidul se aşteaptă ca Mocioi să plece

Deputata este şi membru BPJ al PNL, dar după acel episod, aceasta nu a mai participat la nicio şedinţă de partid.Surse politice spun că ar pleca la un partid, deoarece după scandalul “sondajul“ nu ar mai fi în graţiile şefilor de partid.

L.I.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare