Senator PSD, Radu Ștefan Oprea: Cîțu a ales din nou. Băncile si atât

Senatorul PSD, Ștefan Radu Oprea, a scris, pe Facebook că prin OUG privind amânarea plății ratelor, PNL a ales, din nou, băncile, în defavoarea românilor, întrucât plata prin dobândă la dobândă nu este o soluție.

„Mult zgomot pentru nimic!Am așteptat cu optimism ordonanța privind suspendarea creditelor la bănci.

Am crezut că au ințeles ideea PSD de a proteja oamenii și firmele care au credite, in această perioadă excepțională. Si dacă vreți, și a băncilor care au nevoie de debitori sănătoși. Efortul comun, solidaritatea, ar fi fost cel mai bun răspuns pentru cei aflați in dificultate, fie că sunt persoane fizice sau juridice”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ștefan Radu Oprea.

Dar Cîțu a ales din nou. Băncile si atât. Sau cel putin asta a priceput el, pentru că sunt bănci cu capital românesc care au ințeles nevoia de sprijinire a celor cu credite și care se află in dificultate din cauza pandemiei de Coronavirus. Covid 19 a atins și economia românească. Cîțu nu le-a făcut un bine nici românilor, nici acestor bănci. Să plătim dobânda la dobândă nu este o soluție.

Senatorul PSD a adăugat că PNL a ales, din nou, băncile, în defavoarea românilor.

„Cîțule, am încetat să mai sper că ai putea să-ți revii.

P.S. am ințeles de ce senatorii PNL au votat impotrivă dezbaterilor de la distanță. Pentru ca noi, cei de la PSD, să nu putem îndrepta în Parlament neroziile făcute de ei. Dar o vom face!

# VaiDeNoi”, a concluzionat senatorul.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare