50 de copii din comuna Dudești au efectuat o vizită la Palatul Parlamentului, la inițiativa deputatului și președintelui PNL Brăila, Alexandru Popa

La inițiativa deputatului și președintelui PNL Brăila, Alexandru Popa, 50 de copii din comuna Dudești au efectuat o vizită la Palatul Parlamentului acolo unde s-au familiarizat cu modul în care factorii decizionali influenţează viaţa lor de zi cu zi.

„Am avut bucuria să am ca oaspeți la Palatul Parlamentului 50 de copii din comuna Dudești. Aceștia au vizitat clădirea, au văzut unele dintre sălile în care lucrează parlamentarii, au pus întrebări, au făcut fotografii pe care să le aibă ca amintire.

Am văzut bucuria în ochii lor, am văzut uimirea în fața unei clădiri impresionante, așa cum mulți dintre ei nu au mai văzut niciodată.

Cred că este important să aducem copiii să vadă unde lucrăm, să cunoască măcar unii dintre oamenii care iau decizii care le afectează viața, să pună întrebări și poate peste niște ani, unii dintre ei vor ajunge în Parlament ca reprezentanți ai județului Brăila.

Fondurile pentru tot ce presupune această excursie la Palatul Parlamentului din București au fost asigurate de mine și de colegul meu din comuna Dudești,  Marius Alin Stancu, ca să fim siguri că nu vor rămâne copii pe dinafară din cauză că părinții lor nu-și permit o cheltuială de acest gen, mai ales acum, înainte de începerea noului an școlar.” declară președinte PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare