Ciolacu spune că PSD a finalizat pachetul de măsuri pentru economie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, joi, la Parlament, că în partid a fost finalizat pachetul de măsuri pentru economie, în contextul crizei legate de războiul din Ucraina şi cea energetică, şi că un prim draft a ajuns şi la premier.

Liderul PSD a ţinut să precizeze că, după măsurile luate şi care vor intra în vigoare de las 1 aprilie, în acest moment, avem un efort de 3,6% din PIB pe zona socială şi zona economică. ”Ce mi-a plăcut mie personal la primul-ministru a fost că nu am acţionat emoţional, şi vedem că, nereacţionând emoţional, începem să găsim cele mai bune soluţii”, a mai spus liderul PSD, citat de News.ro.

”Noi am finalizat, cu grupurile de lucru de la PSD, acest pachet de măsuri, un prim draft i-am înaintat şi prim-ministrului şi sunt ferm convins că luni vom începe să stăm aplecat pe aceste măsuri”, a spus liderul PSD, precizând că vor fi discutate în Guvern şi în coaliţie.

Ciolacu a precizat că ceea ce este important este că avem o Ordonanţă, în acest moment, cu un preţ predictibil, atât la energie electrică cât şi la gaze, astfel încât toată lumea poate să îşi facă bugetele, atât în zona casnică cât şi cea noncasnică”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare