Cristian Diaconescu crede în continuare că va fi viitorul preşedinte al României

Cristian Diaconescu a precizat, după ce noul lider al PMP Eugen Tomac a anunţat excluderea sa din partid, că va continua „proiectul politic care va da viitorul preşedinte al României în anul 2024”.

„Bună ziua dragi români, Vă asigur pe toţi, colegi din Partidul Mişcarea Populară, oameni puternici şi adevăraţi, că voi continua proiectul politic care va da viitorul preşedinte al României în anul 2024. Acest mesaj este adresat unor impostori politici, ajunşi vremelnic în poziţii, din care negociază ca la piaţă distrugerea Partidului Mişcarea Populară. Domnule Eugen Tomac, luni de zile v-am stat la dispoziţie pentru a dialoga şi pentru a găsi formule de compromis în aşa fel încât să nu aruncăm Partidul Mişcarea Populară, munca a mii de oameni, la coşul de gunoi al istoriei! Ai ales varianta să rostogoleşti cuvinte la adresa mea inacceptabile din punctul de vedere al moralei politice şi a decenţei interumane! Nu ai făcut decât să-ţi arăţi neputinţa!
Aţi încercat să nenorociţi un proiect, singura variantă viabilă pe partea dreaptă, Partidul Mişcarea Populară! Cine a dat comanda?! Foarte curând opinia publică din România va afla!!”, a scris Cristian Diaconescu, joi pe Facebook, conform News.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare