Traian Băsescu nu mai poate vorbi, spune fostul senator PMP, Lucian Iliescu

Fostul senator Lucian Iliescu a dezvăluit, duminică, la România TV, că starea fostului președinte Traian Băsescu nu e tocmai bună, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral și a ajuns la o clinică din Bruxelles, scrie stiripesurse.ro.

„Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-al dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte. Traian Băsescu a mers și la Spitalul Militar, însă a refuzat să rămână internat, a vrut tratament ambulatoriu. Dar starea i s-a agravat și a fost dus de urgență în străinătate”, a spus Lucian Iliescu.

„Lui Traian Băsescu i s-ar fi făcut rău după ce a primit o hârtie în care scria că are la dispoziție 10 zile pentru a elibera casa și că nu va mai beneficia de protecția SPP-ului. Traian Băsescu a fost internat o săptămână la Spitalul Militar și a fost externat atunci când a sosit în țară Kamala Harris. A avut o rezervă specială, el avea o stare pulmonară destul de gravă, fiind vorba despre o bronhopneumonie pulmonară obstructivă. Mai avea și acele probleme la inimă: el în 2018, a fost internat și operat în Franța. A avut o intervenție pentru aortă pentru că se afla în situația de a se rupe aorta și a fost nevoie de intervenția respectivă. Iată că starea sănătății lui Traian Băsescu, care se află într-o clinică din Bruxelles în acest moment, nu ar fi foarte gravă, însă problemele de sănătate sunt serioase și medicii îl țin sub observație,” a spus, vineri seara, jurnalista Adina Anghelescu la Antena 3, conform dcnews.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare