Euroalesul Falcă nu vrea un congres extraordinar al PNL

Eurodeputatul Gheorghe Falcă afirmă că preşedintele PNL şi cei patru prim-vicepreşedinţi ar trebui să spună în interiorul formaţiunii dacă au ceva de spus şi să-şi lămurească modul de lucru.

Gheorghe Falcă a declarat, la RFI, că nu a semnat vreun document prin care i se cere demisia lui Florin Cîţu.

„De confirmat nu am cum să confirm, pentru că nu am semnat un astfel de document. Aseară am văzut şi eu informaţia în presă cu referire la acest document şi am sunat la câţiva colegi, dar nu mi-au răspuns”, a afirmat europarlamentarul.

Întrebat dacă, în opinia sa, Florin Cîţu trebuie să demisioneze, Falcă a răspuns: „Dacă o să am de spus ceva, o să-i spun în privat”.

Întrebat în continuare dacă există o nemulţumire în partid faţă de activitatea lui Florin Cîţu ca preşedinte al PNL, reproşându-i-se că face opoziţie la PSD în interiorul coaliţiei şi că face declaraţii care nu corespund liniei partidului.

„Acum, eu cred că coaliţia a reuşit să treacă cu bine prin micile lor dispute. Încă în coaliţie, partidele îşi anunţă înainte obiectivele şi apoi le discută în coaliţie. Dacă ar trebui să modificăm ceva, ar trebui să modificăm procedura de lucru în coaliţie, adică să se întâlnească întâi coaliţia luni dimineaţă şi apoi partidele. În momentul în care se întâlnesc prima dată partidele politice, ele fac declaraţii, îşi prezintă programele şi apoi le dezbat în coaliţie şi atunci, normal, se văd diferenţele”, a susţinut Falcă, conform News.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare