Tăriceanu: Celor care își doresc să vadă stopată luptă contra statului paralel nu le va merge cu tactica fake news

Președintele Senatului a explicat că informațiile apărute în presă că el ar fi negociat cu Victor Ponta și Vasile Blaga formarea unei noi coaliții de guvernare sunt fake news.

„De câteva săptămâni, circulă intens un fake news care este reluat periodic, în ciudă faptului că nu există niciun argument pentru a îi da crezare. Sunt invocate surse neprecizate, informații din interior, se face referire la întâlniri secrete. Sursele nu există, informațiile sunt false, iar întâlnirile nu au loc; dar asta nu îi împiedică pe cei care le răspândesc. Ultimul zvon lansat ar fi că aș fi negociat cu Vasile Blaga și cu Victor Ponta și că urmează destrămarea coaliției de guvernare și formarea unei noi majorități. Nimic mai fals și doresc să pun punct acestei campanii de fake news.

Laș deoparte faptul că am fost plecat în concediu cu familia în ultimele zile. Astfel de negocieri nu aveau cum și nu vor avea loc dintr-un motiv foarte simplu. Coaliția dintre ALDE și PSD este solidă și are la bază câteva principii care ne și asigură o susținere populară masivă, așa cum au arătat-o și ultimele sondaje.

În primul rând, este vorba despre apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor și luptă împotrivă abuzurilor comise de statul paralel. În al doilea rând, consolidarea creșterii economice, astfel încât să se facă simțită în buzunarele românilor. Este adevărat că asemenea oricărei coaliții există diferende cu privire la pașii tactici ce trebuie urmați, în diferite situații, dar din punctul de vedere al obiectivelor strategice există un acord puternic între ALDE și PSD.

În final, vreau să le transmit tuturor celor care își doresc să vadă stopată luptă contra statului paralel că nu le va merge cu tactica fake news”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare