Nicuşor Dan vrea încă un mandat la Primăria Capitalei/Bucureștenii să aibă răbdare

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a declarat că îşi doreşte un al doilea mandat, afirmând că administraţia publică se face „pe termen lung”, iar Bucureştiul este un oraş în care „nu s-au făcut lucruri structurale ani de zile şi e nevoie de continuitate”.

„(…) Eu evident că îmi doresc să continui, pentru că administraţia publică e pe termen lung. Am terminat discuţiile în mai 2021 şi primul tramvai din cele 100 a venit în august în iulie 2022. Deci, administraţia publică e pe termen lung, Bucureştiul este un oraş în care nu s-au făcut lucruri structurale ani de zile şi atunci e nevoie de continuitate”, a declarat Nicuşor Dan, la Prima Tv.

Nicușor Dan a afirmat că este „un primar independent, care are o relaţie foarte bună cu o majoritate formată din USR, PNL şi PMP”.

Primarul le cere bucureștenilor să aibă răbdare ”până la finalul mandatului pentru a vedea materializate” proiectele începute.

„Bineînţeles că dacă ne uităm la poza de moment şi mai ales la aşteptările pe care bucureştenii le-au avut şi mai ales cei care m-au susţinut, lucrurile pot să pară cumva întârziate”, a adăugat Nicuşor Dan.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare