Un eurodeputat se alătură partidului condus de Tăriceanu

Eurodeputata Renate Weber a anunțat că se alătura partidului ALDE, condus de Călin Popescu Tăriceanu.

„După aproape patru ani în care am acționat că om politic independent și după o lungă perioadă de introspecție, am decis că nu e momentul să mă retrag din viață politică, deși, dat fiind contextul actual, cel puțin al politicii românești, această ar fi fost cu siguranță cea mai comodă opțiune pentru mine personal.

Dar în viață nu e mereu despre noi… e și despre ceilalți și despre ce crezi tu că ai de oferit celor din jurul tău. Așadar, azi am decis să mă alătur oficial partidului ALDE România, pentru că a face politică, a luptă pentru un ideal, a-ți pune în practică un crez, toate sunt imposibile fără un partid care să te susțină și să te ajute. ALDE a fost și rămâne singură mea opțiune politică.

Este singurul partid din România care se fundamneteaza pe valori în care cred și pe care le împărtășesc, pe principii liberale autentice. Pe respectarea și protejarea drepturilor și libertăților fundamentale. Pentru mine asta este sfânt și așa ceva nu se tranzacționează, nici măcar în politică.

Sper că prin prezența mea în ALDE să contribui la dezbaterile și deciziile partidului și împreună cu actuală conducere să covingem că prosperitatea individuală, prosperitatea economică a României pot fi susținute cu și prin respectarea drepturilor civile, politice și sociale ale românilor”, a scris Renate Weber, pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare