Gabriela Firea nu crede că îşi va pierde sprijinul din PSD – ”Rămân membru al PSD, nu mă dezic de această formaţiune politică!”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu crede că își va pierde sprijinul din PSD, deşi „acesta nu prea a fost”.

„Sprijinul de la guvernare nu prea a fost şi deci nu prea au ce să-mi retragă. Sprijinul politic ar trebui să fie propus de cineva şi aprobat de colegi. Eu nu cred că se va ajunge până într-acolo. (…) Nu voi candida sub nicio formă la alegerile prezidenţiale”, a declarat Firea la ieşirea de la Parchetul General.

Ea a susţinut că nu se mai poate „închide ochii” la ceea ce se întâmplă în PSD.

”Rămân membru al PSD, nu mă dezic de această formaţiune politică, mă alătur nu adversarilor noştri, ci colegilor mei care înţeleg că lucrurile nu au luat-o totuşi pe făgaşul corect şi bun în partid. Şi dorim, dacă se va putea, să contribuim la mai binele acestei formaţiuni politice, pentru că avem o răspundere faţă de toţi românii. Şi nu ne mai putem permite nici să închidem ochii, nici să mai permanentizăm ce se întâmplă acum şi nici să acceptăm această manipulare – că dacă cineva îndrăzneşte să facă vreo afirmaţie sau să ridice vreun subiect este imediat catalogat – că a fost racolat de servicii secrete, că a fost racolat de adversari, că a fost racolat de Iohannis. Dacă despre mine se poate spune aşa ceva înseamnă că în România domneşte manipularea.”, a spus primarul Capitalei.

Gabriela Firea mai spune că s-a încercat ca prefectul să fie scos ţap ispăşitor:

„Cred că s-a încercat ca prefectul să fie scos ţap ispăşitor, dar ancheta va releva faptul  – aici sunt subiectivă – că nu are nicio vinovăţie, prin prisma faptului în special că, cel puţin din câte ştim, din câte ne-am informat, nu avea cum să aibă acces doamna prefect la secrete de servicii şi la ordine militare. (…)

Nu s-a făcut altceva decât, conform legii, la solicitarea reprezentantului Jandarmeriei aflat în acea cameră de la Piaţa Victoriei, să contrasemneze, deci nu să scrie, acest ordin care fusese deja scris, întocmit, de către reprezentantul Jandarmeriei, pentru că aşa precizează legislaţia în vigoare”.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare