Tăriceanu vs. Dragnea, în legătură cu Tudorel Toader la șefia MJ

Președintele Senatului, Călin Popescu- Tăriceanu, și lideru PSD Liviu Dragnea par că se află într-o dispută legată de păstrarea sau nu a lui Tudorel Toader la șefia Ministerului Justiției.

„În ceea ce-l priveşte pe domnul Toader, eu mi-am exprimat punctul de vedere ieri şi am făcut comentarii legate de prestaţia sa guvernamentală bună. Nu am lăsat niciun moment să se înţeleagă că acesta ar fi postul ALDE.

Domnul Tudorel Toader, de altfel, este ministru independent, pe un post care, sigur – confirm ceea ce a spus domnul Dragnea – că este postul PSD. Deci situaţia e simplă şi clară”, a declarat Tăriceanu.

Liviu_DragneaCe spune Dragnea

„Am vorbit şi cu dl Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Justiţiei sau dl Toader este pe un loc al PSD. Deci, negocierea a fost foarte clară când s-a format Guvernul. Sunt 4 ministere asumate de ALDE: Energie, Mediul, Relaţia cu Parlamentul şi Externele, iar celelalte ministere sunt asumate de PSD. E foarte bine că exprimăm aprecierea faţă de un ministru sau altul, dar decizia va fi la CEx al PSD”, a spus Dragnea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare