Lovitură dură pentru Dragnea: Dosarul Tel Drum – redeschis

Lovitură devastatoare pentru Liviu Dragnea: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis, luni, o cerere a DNA de redeschidere a urmăririi penale într-un dosar care îl vizează pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Instanţa supremă a admis cererea DNA de redeschidere a urmăririi penale in rem şi numai cu privire la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Dosarul fusese clasat în anul 2013, când Dragnea era preşedinte al Consliului Judeţean Teleorman. Ulterior, însă, procurorii au decis să-l redeschidă, în baza unor rapoarte ale Oficiul European de Luptă Antifraudă – OLAF.

DNA a depus cererea de redeschidere pe data de 3 iulie şi are ca obiect „confirmare redeschidere urmărire penală (art. 335 alin. 4 NCPP)”.

miting psd dragneaDosarul îl vizează pe Liviu Dragnea, dar şi pe alte persoane: Mugur Băţăuş, Victor Piperea, Gheorghe Giui, Ion Mirancea, Victoriţa Păscuţu şi Marian Fişcuci.

În prezent la DNA se află în cercetare un alt dosar Tel Drum, în care sunt cercetaţi penal Liviu Dragnea, Marian Fişcuci, dar şi Mugur Băţăuş şi Victor Piperea, funcţionari în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare