Un senator PNL anunță că îl va da în judecată pe ministrul Economiei: „Când vorbește gura fără tine, plătești!”

Senatorul PNL, Florin Cîțu, a anunțat, luni seară, pe Facebook, că îl va da în judecată pe Danuț Andrușca, pentru calomnie și pentru că i-a afectat imaginea publică prin afirmațiile pe care acestea le-a făcut din plenul Camerei Deputaților, în timpul moțiunii simple împotriva ministrului Economiei.

„Când vorbește gura fără ține, plătești! Anonimul ministru al economiei a avut astăzi un discurs în Parlamentul României în care m-a atacat direct, acuzându-mă de atac speculativ împotriva mondei naționale în 2008. A mai făcut-o și ministrul Teodorovici. Pentru a lămuri acest lucru, îi aduc la cunoștință ministrului Andrușca că îl dau în judecată pentru afirmația publica pe care a făcut-o de la tribuna Camerei Deputaților, pentru calomnie și pentru că mi-a afectat imaginea publică. Andrușca, ești bun de plată! P.S. Aviz amatorilor„, a afirmat Florin Cîțu.

La dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Economiei, de la tribuna plenului Camerei Deputaților, Daniel Andrușcă spunea: „Nu găsiţi, stimaţi colegi, că sunt acuzat de devalorizarea monedei naţionale exact de partidul care l-a promovat senator pe unul dintre cei care au condus atacul speculativ împotriva leului de la finalul anului 2008? Da, mă refer la actualul senator Cîţu, domnul Cîţu, fost economist al unei bănci comerciale. Şi nu este singurul personaj cu afinităţi liberale, fost conducător de bancă comercială care a atacat leul. În cârdăşie cu domnul Cîţu, în 2008, s-a aflat şi Lucian Isar„, potrivit Mediafax.

Camera Deputaților a dezbătut, luni, moțiunea simplă prin care PNL îi cere demisia lui Dănuț Andrușcă din funcția de ministru al Economiei. Votul pe moțiune urmează să fie dat în plen miercuri.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare