Dăncilă: Afaceriștii din Emiratele Arabe Unite, dispuși să facă investiții în România

Prim-ministrul Dăncilă a declarat la RTV că niște oameni de afaceri ai unei companii din Emiratele Arabe Unite sunt dispuși să facă investiții în România.

„Este vorba de o companie în Emiratele Arabe, am avut o discuţie chiar ieri seară şi şi-au arătat disponibilitatea de a investi în România. Chiar săptămâna viitoare vor veni în România pentru a avea discuţii punctuale.

Pentru noi e important să dăm dovadă de seriozitate să găsim toate oportunităţile pentru a avea cât mai multe investiţii, fie că vorbim de fonduri UE sau de parteneriat public-privat. Trebuie să vedem şi care sunt priorităţile pentru România şi cetăţenii din România”, a spus Dăncilă la RTV.

Guvernul României şi Guvernul Emiratelor Arabe Unite au încheiat un parteneriat strategic economic care oferă oportunităţi de cooperare, prin dezvoltarea de iniţiative comune pentru ambele părţi. Reprezentanţii unei companii din Emiratele Arabe Unite vor să investească peste 100 de milioane de dolari în parcuri logistice şi industriale la Curtici, Aiud, Craiova, Constanţa, Bucureşti şi judeţul Prahova, informează Guvernul de la București.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare